Skip to content Skip to footer

Evimin Üstüne Kredi Çekmek İstiyorum 2020

Uzmanlar Kredi

Evimin Üstüne Kredi Çekmek İstiyorum En Kolay Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Evimi İpotek Gösterip Yeni Bir Kredi İçin Faiz Oranları Ne Durumda

Evimin üstüne kredi çekmek istiyorum diyorsanız, bizde elbette çekebilirsiniz diyoruz. Ancak bazı detayları ifade etmekte de fayda var. Evinizin üzerine İpotekli ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz ama var olan evinizin üzerine ev kredisi çekemezsiniz.

Ev kredilerinin vade oranları oldukça uzun, faiz oranları diğer kredilere nazaran daha düşük olduğu için ve ev kredilerinden konut almayı destekleyici olması bakımından vergi alınmamasından dolayı kredi masrafının düşük olması sebebiyle insanlar acil nakit ihtiyaçlarını ev kredisi olarak kullanmak isteyebiliyorlar fakat böyle bir durum maalesef mümkün değil. Ev kredisi sadece yeni bir ev almak istenildiğinde kullanılabilen bir kredi türüdür. Ancak evinizi ipotek ettirerek hızlı ve diğer kredilere oranla daha düşük masraflı ipotekli ihtiyaç kredisi çekebilir nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

[iphorm id=”2″ name=”hızlı kredi”]

İpotekli İhtiyaç Kredisi Nedir Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

            Evimin üstüne kredi çekmek istiyorum diyenler için tapu durumu mesken olarak görünen evlerini bankaya teminat göstererek yapılan kredi başvurusu sonrası çekilebilen kredi tutarıdır. Kredi tutarını ödeyememe riskine karşılık evinizin bankaya ipotek ettirilmesidir. İhtiyaç kredisi ile kıyaslandığında daha yüksek miktarlarda kredi çekmenize olanak tanır. Evinizin ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi çekebilirsiniz. İhtiyaç kredilerine nazaran ipotekli kredilere uygulanan vergi avantajından faydalanabilir kredinizi daha hızlı ve masrafı daha düşük olarak kullanabilirsiniz.
Borç Kapatma Kredisi

Evimin Üstüne Kredi Çekmek İstiyorum Şartlar Nelerdir?

Evimin üstüne kredi çekmek istiyorum diyorsanız öncelikle evinizin krediye uygun şartları taşıması lazım. Talep ettiğiniz kredi vadesi 48 ayı geçmemeli, Kredi çekerken ipotek ettirilecek kişi ile krediyi çeken aynı kişi olmalı. Evli iseniz eşinizin yazılı onayı olmalı. Her ne kadar evinizi teminat olarak da gösterecek olsanız, kredi notunuz riskli düzeylerde olmamalı.

Evimin Üstüne Kredi Çekmek İstiyorum Başvuru Evrakları Nelerdir?

            Evimin üstüne kredi çekmek istiyorum ama hangi evrakları hazırlamalıyım diyorsanız öncelikle nüfus cüzdanı ya da sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi, sonrasında ikametgah belgeniz ve adınıza kayıtlı bir fatura, Teminat olarak gösterilecek gayrimenkulün kat irtifakı ya da kat mülkiyeti tapu fotokopisi, gelir belgeniz ve son olarak teminat gösterilecek evin ekspertiz raporu gereklidir.

Evimin Üstüne Kredi Çekmek İstiyorum Deyip Yakın Akrabadan Alınan Evler İçin Kredi Çekemezsiniz.

Ev kredileri, diğer kredilere nazaran daha avantajlıdır. Çünkü faiz oranları düşük, vade oranları uzun ve miktarları fazladır. Bunun yanı sıra da ev kredilerinden faiz alınmadığı için kredi masrafları düşüktür. Tüm bunları göz önünde bulunduranlar ev kredisin bu avantajlarını fırsata çevirmek için nakit ihtiyaçlarını daha düşük maliyetle karşılamak için akrabalarıyla anlaşıp kağıt üzerinde onların evlerini satın almış gibi görünerek ev kredisi çekme girişiminde bulunabiliyorlar. Bu tarz olayların önüne geçmek adına bankacılık sektöründe yakın akrabalardan satın alınmak istenen evler için ev kredisi kullandırılmamaktadır. Evimin üstüne kredi çekmek istiyorum diyorsanız ya yeni ev sahibi olup onun üzerinden ev kredisi kullanacaksınız ya da var olan evinizi teminat gösterip ipotekli ihtiyaç kredisi kullanacaksınız.
En Uygun 5000 TL Kredi

Dolar düştü, borsa rekor kırıyor! Piyasalarda son durum İçin Tıklayın !

Yorum Yap

0.0/5