Skip to content Skip to footer

Gelir Belgesiz Kredi

Gelir Belgesiz Kredi, Kredi Başvurusu, İhtiyaç kredisi Nasıl Kullanılır? Borç Kapatma Kredisi, Konut Kredisi, Taşıt Kredisi Detaylar İçin Başvuru Yapın

         Gelir Belgesiz Kredi Global anlamda yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle ekonomide dalgalanmalar durulmak bilmiyor. Pek çok sektör can çekişiyor. İşverenler personellerinin ücretsiz izne çıkartabiliyor, işyerlerini geçici süreyle kapatabiliyor. Hal böyle olunca insanların geliri düşüyor. Nakit ihtiyaçları artıyor. 2020 yılının ilk aylarında etkisine girdiğimiz bu sürecin etkileri hala devam etmektedir. Bankalar, ekonomideki durgunluğu bir nebze rahatlatmak için esnek ödeme koşullarına, uzun vadelere ve esnek şartlara uygun kredi ürünleri piyasaya sürdüler. Bankalar yeni nesil kredilerle hem istenilen şartları hem de başvuru şartlarını esnetmişlerdir.

[iphorm id = “2” name = “hızlı kredi”]

Kredi Başvurusu İçin İstenilenler

Bankaların kredi başvurularında ilk sırada istenen gelir belgesi şartını ortadan kaldırmaları da buna verilebilecek en güzel örneklerden biridir. Gelir belgesi, kredinin geri ödenebilirliğini gösteren bir belge olduğundan bankalar geri ödemeleri güvence altına alabilmek adına mutlaka gelir belgenizi görmek isterler. Ancak içinde bulunulan şartlar bankaların gelir belgesini saf dışı bırakmasına ortam oluşturmuştur.

Gelir Belgesi Olmayanlar Kredi Çekebiliyor

            Gelir Belgesiz Kredi Evet, gelir belgeniz olmadan kredi çekme şansına sahipsiniz. Bunun için yapmanız gereken en önemli detay doğru banka tercihi yapmak,  bankaların bu konuda farklı talepleri olabiliyor. Gelir belgesi istemeyip kefil, ipotek istenen durumlar ortaya çıkabiliyor. Bu sebeple doğru banka seçimi önemli bir konu. Bunun yanı sıra tabi ki çekeceğiniz kredinin limiti de önemli. Gelir belgesiz kredi kullanmak istiyorsanız internet bankacılığı üzerinden kredi kullanmalısınız. Yüksek limitli krediler bunun için uygun değildir.

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

            Gelir Belgesiz Kredi En çok merak edilen konuların başında gelen gelir belgesiz kredi veren banka seçeneklerini tek tek inceleyeceğiz. Dijital bankacılığın getirdiği kolaylıklarla banka şubesine gitmeden, internet bankacılığı üzerinden başvurularınızı kolaylıkla yapıp, onaylanan kredinizin anında hesabınıza geçmesini sağlayabilirsiniz.

ING BANK

ING Bank gelir belgesiz kredi veren bankalardan biri. İNG Bank internet bankacılığından başvurularınızı yapabilirsiniz. 5000 TL ile 50.000 TL limit aralığı 3 ay ertelemeli 36 ay vade seçeneği sunmaktadır.

ODEABANK

Odeabank, Nakit Hazır kredisi kapsamında 10.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı sunmakta.

TEB

TEB, Cepte Teb uygulamasıyla 1.000 TL’den 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyor.

Enpara

En para 1.000 TL – 60.000TL aralığında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi seçeneğine sahip.

Akbank

Akbank, direk kredi uygulamasıyla 40.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi fırsatı sunuyor.

Aktifbank

Aktif bank, nkolay uygulaması üzerinden 2000 TL’den 40.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi çekme şansınız var.

Tüm bahsettiğimiz bankalar için bu kampanyalardan internet bankacılığı üzerinden faydalanabilirsiniz. Üstelik krediniz kısa sürede hesaba geçer. Yalnız bankanın krediyi inceleme işlemi yapmadan verdiği gibi bir algı oluşmasın. Banka kredini notunuzu dikkate alarak size bu krediyi verecek ya da vermeyecektir. Gelir belgesi talep edilmesi sizin kişisel şartlarınızın değerlendirilmeyeceği anlamına gelmez. Kredi çekebileceğiniz garantili bir başvuru için Uzmanlar Kredi olarak bizimle iletişime geçip kredi danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Uzmanlar kredi borçsuz günler diler..

#izmir kanayan yaramızdır.. Son dakika haberler: İzmir depremi sonrası uzmanlar o bölgeyi işaret etti.

Yorum Yap

0.0/5