Skip to content Skip to footer

Borç Bitirme Kredisi İle Bireysel Finans Hizmetleri

Borç bitirme kredisi İle Kredi ve Kart Borçlarımı Tek Bankada Toplamak İstiyorum

Kredi ve Kart Borçlarımı Tek Bankada Toplamak İstiyorum cümlesi bugün neredeyse her borçlu vatandaşın sıkça söylediği cümlelerden biridir.  Borçları tek bir bankada toplamak isteyen borçlu vatandaşlar Borç bitirme kredisi ile tüm borçlarını ödeyip tek bir bankaya borçlu kalmak isteyebilmektedir. Bu doğrultuda yapılabilecek en iyi yol bankalardan vatandaşların kendilerine uygun faizlerle belirli vadelerde borç kapatma kredileri alabilmektir.

Pek çok banka müşterilerine bu imkanı tanımaktadır. Fakat her bankanın borç kapatma kredisi faiz oranı farklı olmaktadır. Dolayısıyla borçlu vatandaşların borçlarını tek bir bankada toplayabilmesi  için 3 ila 120 aylık vadelerle istedikleri miktarda kredi alabilmektedir. Bu krediler belirli faiz oranları ile verildiği için vatandaşların borçlarını tek bir firmada toplayacağı bankayı en az faiz oranı bulunan bankalar arasından seçmesi daha doğru bir yoldur.

Kredi Kartı Borç Transferi İle Borç kapatma kredisi

Kredi kartı borç transferi; daha önceden çeşitli bankalar aracılığı ile tüketicilerin almış oldukları kredi miktarlarını tek bir bankanın çatısı altında kapatmak için başvurulan bir yöntemdir. Bu yöntemle toplam borç bankalara göre değişecek miktarda yapılandırılır ve ihtiyaç kredisi adı altında taksitlendirilerek ödeme imkanı sunulur. Bu yapılandırmadan faydalanmak için bankaların internet sitelerinden online olarak başvuru yapabileceğiniz gibi fiziksel olarak başvuru yapmak için de bankaların binalarına başvurabilirsiniz.

Borç kapatma kredisinde temel amaç kişinin borçlarını tek bir çatı altında görüp kolaylıkla ödeyebilmesini sağlamaktır. Borç kapatma kredisi ; eğer herhangi bir idari takibiniz yoksa, kredi talebiniz 36 ayı geçmemişse, ödemeniz gereken taksitler aylık gelirinizin yarısını geçmiyorsa borç kapatma kredisine başvurabilirsiniz.

Borç Kapatma Kredisi 50 Bin Lira Ve Üzeri Kredilerde 24 Ay vade

50 Bin Lira Ve Üzeri Kredilerde 24 Ay vade sistemine geçiş yapıldı. Bu uygulama hemen hemen 15 gündür hayata geçirilmiş durumdadır. 50 bin tl ve üzeri bireysel krediler için geçerlidir.
Süreç ne kadar uzatılacak bilinmez. Konu ile ilgili daha detaylı bilgilendirme için uzmanlarımızdan destek alın. Alttaki formu doldurup gönderenlere aynı gün geri dönüş sağlanmaktadır.

Uzmanlar Kredi Borçsuz Günler Diler.

Kredi Danışmanlık Başvurusu

    Yorum Yap